Despre Noi

Despre Noi

Povestea Noastră

Fotografi dedicați, soț si soție, din Cluj-Napoca, Transilvania. Iubitori de cafea și muzică, părinți și artiști vizuali. Specializați în portrete simple, naturale, care pun subiectul în valoare, în studio dar și în natură, mediu urban sau în locația ta. Dedicați momentelor, amintirilor tale și ale familiei tale.

Soț & soție

Echilibru Creativ

Adeseori părăsim zona de confort și construim cu pasiune și simplitate o compoziție fotografică și de viața, în echilibru. Nu ne ascundem, echilibrul se atinge greu, dar satisfacțiile apar in culori splendide și momente calde, irepetabile.          Și facem asta, împreună, din 2012.

Portret de Familie

Cum ar fi să ai elixirul tău magic în ficeare zi?

Credem cu tărie că trebuie să ne aducem aminte momente din viață, pentru că trăirile intense produse de vizualizarea unui album foto ne motiveaza și ne inspiră deopotrivă să îmbrățișăm viitorul cu putere și atitudine autentică. 
Pentru noi și pentru
cei dragi.

Da, fotografiile fac asta!

Portret

"We do not become, We simply are"               Bruce Lee

E un fapt cunoscut deja în întreaga lume, fotografiile descriu cel mai bine intensitatea momentelor întâlnite în călătoria noastră prin viață, produc o stare de bine și amplifică la maxim încrederea în propriile forțe.

Branding personal sau povestea ta spusă în imagini, un motiv în plus să ne vizitezi în studio. Vom face totul simplu.

Fotografia Este O Artă

Arătăm Extraordinarul

Dintr-un Suflet Sau ​Într-un Loc Obișnuit

Locat în centrul vechi al orașului aparut pe malurile rîului Someșul Mic, studioul nostru pastreaza amintirea perioadei interbelice și este dotat cu unele dintre cele mai faine facilități, astfel încât șederea ta la noi să fie confortabila și mai ales prietenoasă. Avem o multitudine de ținute și accesorii create special pentru studioul nostru, astfel încât alegerea sa fie simplă si starea de spirit naturală si lipsită de griji.

Vezi mai jos câteva detalii…

ce spun oamenii

Despre StudION

Credem că o recomandare bună te ajută sa ajungi la noi, însă experiența unică directă avută aici va conta și mai mult și îți mulțumim deja că ne spui povestea mai departe

Soluții Creative

Ținem cont de nevoile tale pentru diferitele momente care urmează să se petreacă în viață, sau pentru promovarea personală sau de companie, și avem soluții pentru aproape orice. Lansează-ne provocarea ta apăsând butonul de mai jos!